P2P Publishing

Je kunt eigen bijdragen toevoegen aan deze site, maar we willen wel even weten wat je schrijft. Deze website is geen commercieel project en we zijn geen professionele webbeheerders, maar als je een platform zoekt voor eigen, bij de onze passende teksten, dan ben je welkom.

Op deze website verhalen we over een verleden dat verborgen is geweest.

Neem contact met ons op door een account te openen via Log In. Als geregistreerd bezoeker heb je tevens toegang tot afgeschermde content, en kun je ook jouw eventuele bijdragen beschermen, op deze of op onze andere sites (in wording), met andere thema's.

Kijk bijvoorbeeld eens op: MyBeloved

en iwillalwaysloveyou.eu

foto webbeheerder En wie wij zijn? Schrijvers die het spannend vinden om te worden gelezen, en lezers die het mooi vinden als we iets nieuws ontdekken. Zo kijk ik zelf graag in de spiegel van mijn eigen schrijfsels, maar wellicht is het prettig er ook een gezicht bij te hebben van de webbeheerder. Bij dezen.

Net als bij het vorige initiatief van P2P Publishing, de websites Monument of Life en AppreciatingViews, bestaat er een kans dat we de bijdragen op onze nieuwe sites bundelen in een mooi boekje. Ditmaal zal de selectie van de mooiste bijdragen dan niet door de bezoekers zelf worden gedaan, maar door de webbeheerder en een tegen die tijd te introduceren jury. Zoals je in de Algemene Voorwaarden kunt lezen, worden de auteurs van opgenomen bijdragen deelgenoot van eventuele opbrengsten van een dergelijke uitgave in drukvorm.

Het is bij ons mogelijk om te corresponderen over de inhoud en de achterliggende ervaringen van je (al of niet afgeschermde) verhalen. Je kunt, eenmaal ingelogd, via het contactformulier dan wel het e-mailadres zoals opgenomen in de Algemene Voorwaarden aangeven dat je dat wil. De webbeheerder kan het contact, indien gewenst, overdragen aan een coach met de door jou te verwoorden expertise om met je te sparren. We hebben niet alle specialismen in ons netwerk, maar wel veel. Er zijn wel kosten verbonden aan deze mogelijkheid. Vraag gerust.

Veel schrijf- en leesplezier.